Home Koncept Vi tilbyder Friluftsliv Gode råd Kontakt

THE OUTDOOR LIFE

Vi anvender bevidst outdoor aktiviteter som en metode til at komme hele vejen rundt i lærings- og udviklingsprocessen. Alle aktiviteter og forløb planlægges og styres af et erfarent og fagligt kompetent team af passionerede friluftsmennesker – hvor sikkerheden altid er i top.

Hos The Outdoor Life bruger vi natur- og friluftsaktiviteter som et middel til læring og udvikling.
Gennem fysisk og mentalt udfordrende aktiviteter i uvante situationer, skaber vi en optimal ramme for personlig udvikling og styrkede sociale relationer.


Hos The Outdoor Life anvender vi naturen som et pædagogisk
redskab og tilrettelægger aktiviteter med mål for
læringsmæssig udvikling på egen krop.

Mulighederne er mange
The Outdoor Life hjælper jer med at finde præcis den aktivitet og det niveau, der passer til jeres mål for dagen – og naturligvis altid med fokus på høj sikkerhed. På den måde sikrer vi, at Adventure forløbet bliver en sjov, tilpasset, udfordrende og uforglemmelig oplevelse, hvad enten I er en gruppe elever, foreningsmedlemmer, idrætsudøvere, kolleger, ledere eller venner.

Når vi befinder os i naturen skabes der et unikt potentiale for læring, fordi vores sanser i langt højere grad kommer i spil, samtidig med, at man kommer ud af sin komfortzone og udfordres mentalt, fysisk, og socialt. Denne tilgang afspejler sig også i vores kompetencer og erfaringer med aktivitetter fra lands og til vands.

Copyright © The Outdoor Life / Indhold må ikke kopieres uden aftale.